Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kamerlid in de kas: "Ik heb nog nooit zo vaak mijn handen moeten wassen voordat ik ergens naar binnen mocht"

CDA Tweede Kamerlid Derk Boswijk was afgelopen vrijdag te gast in de kassen van MR Seeds en Anthura. Op LinkedIn schrijft hij over het bezoek aan de kassen van zaadtelers Maikel van den Berg en Roy Persoon van MR Seeds: "Ik heb nog nooit zo vaak mijn handen moeten wassen voordat ik ergens naar binnen mocht."

Op Twitter zijn foto's van zijn bezoekronde, ook aan een koeienstal, te zien.

Greenport West-Holland doet verslag van het bezoek van het Kamerlid aan de kassen. Boswijk bracht een bezoek aan de Greenport samen met gedeputeerde Meindert Stolk (voorzitter Greenport West-Holland), Michel Rogier (fractievoorzitter CDA Provinciale Staten), Jolanda Heistek (directeur Greenport West-Holland) en raadsleden van de gemeente Lansingerland.

Boswijk reageert er als volgt: “Ontzettend inspirerend dat er ondernemers zijn die in tijden van tegenslagen het hoofd koel kunnen houden en kijken naar de kansen. Als overheid moeten we randvoorwaarden schetsen en de exacte invulling overlaten aan de ondernemers. Mijn gevoel is vaak dat de overheid uit wantrouwen naar ondernemers opereert en dat kan anders.”

Publicatiedatum: