Verhuizing Christiaens Agro Systems

Op 1 januari 2022 heeft Christiaens Agro Systems het bedrijf LVS in Sevenum overgenomen. Bij LVS worden machines ontwikkeld en geproduceerd voor het schoonmaken, vullen, doseren, sluiten, etiketteren en verpakken van potten. De potten en deksels kunnen van verschillende materialen zijn. Ook worden er totaal oplossingen hiervoor geboden in de vorm van complete lijnen inclusief de benodigde logistiek.

"In eerste instantie lijken er misschien niet veel overeenkomsten tussen de twee bedrijven. Maar beide familiebedrijven hebben vergelijkbare kernwaarden. Zo worden er betrouwbare, duurzame machines geproduceerd met een hele lange levensduur. Waarbij het doel is oplossingen te zoeken in innovatieve technieken die de efficiëntie bij klanten verder kunnen verbeteren. Zowel LVS als ook Christiaens Agro Systems hebben een goede naam in de markt en zullen separaat op de eigen/bestaande markten doorgaan", vertelt Angelique Christiaens.

"Om de interne synergiën beter te kunnen benutten, is besloten dat Christiaens gaat verhuizen van Neer naar Sevenum. Op deze manier kunnen we elkaar sneller verder helpen en versterken. En hierdoor onze klanten nog beter van dienst zijn. In het huidige pand in Neer zal alleen opslag van machines zijn. Alle constructie werkzaamheden/ ontwikkeling/onderdelen/verkoop worden verhuisd. Dit zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk 1 januari van het nieuwe jaar gebeuren. Parallel hieraan wordt voor de iets langere termijn gewerkt aan een geheel nieuwe locatie die nog beter passend is."

Vanaf 1 januari zijn de contactgegevens:

Lenssen Vul- en Sluittechniek & Christiaens Agro Systems
Berghemweg 23
5975 RJ Sevenum

Christiaens Agro Systems
info@christiaensagro.com
Tel: +31 (0) 475594869 (Blijft hetzelfde)

Lenssen Vul en Sluittechniek
info@lvs-bv.nl
Tel: +31 (0) 774672157

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven