Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verhuizing Christiaens Agro Systems

Op 1 januari 2022 heeft Christiaens Agro Systems het bedrijf LVS in Sevenum overgenomen. Bij LVS worden machines ontwikkeld en geproduceerd voor het schoonmaken, vullen, doseren, sluiten, etiketteren en verpakken van potten. De potten en deksels kunnen van verschillende materialen zijn. Ook worden er totaal oplossingen hiervoor geboden in de vorm van complete lijnen inclusief de benodigde logistiek.

"In eerste instantie lijken er misschien niet veel overeenkomsten tussen de twee bedrijven. Maar beide familiebedrijven hebben vergelijkbare kernwaarden. Zo worden er betrouwbare, duurzame machines geproduceerd met een hele lange levensduur. Waarbij het doel is oplossingen te zoeken in innovatieve technieken die de efficiƫntie bij klanten verder kunnen verbeteren. Zowel LVS als ook Christiaens Agro Systems hebben een goede naam in de markt en zullen separaat op de eigen/bestaande markten doorgaan", vertelt Angelique Christiaens.

"Om de interne synergiƫn beter te kunnen benutten, is besloten dat Christiaens gaat verhuizen van Neer naar Sevenum. Op deze manier kunnen we elkaar sneller verder helpen en versterken. En hierdoor onze klanten nog beter van dienst zijn. In het huidige pand in Neer zal alleen opslag van machines zijn. Alle constructie werkzaamheden/ ontwikkeling/onderdelen/verkoop worden verhuisd. Dit zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk 1 januari van het nieuwe jaar gebeuren. Parallel hieraan wordt voor de iets langere termijn gewerkt aan een geheel nieuwe locatie die nog beter passend is."

Vanaf 1 januari zijn de contactgegevens:

Lenssen Vul- en Sluittechniek & Christiaens Agro Systems
Berghemweg 23
5975 RJ Sevenum

Christiaens Agro Systems
[email protected]
Tel: +31 (0) 475594869 (Blijft hetzelfde)

Lenssen Vul en Sluittechniek
[email protected]
Tel: +31 (0) 774672157

 

Publicatiedatum: