Begin 2023 wordt de nieuwe groentefabriek van Hessing Supervers in Greenport Venlo geopend. Door de opening van deze nieuwe productielocatie veranderen ook de transportbewegingen van Hessing Logistiek. Daarom is Hessing gaan kijken naar de meest logische manier om het logistiek proces in te richten in de toekomst.

Na verschillende mogelijkheden te hebben onderzocht, is de directie van Hessing tot de conclusie gekomen dat het uitbesteden van transport de meest logische keuze is en in het beste belang van de organisatie en werknemers. Daarom zal Hessing Logistiek BV per 1 januari 2023 worden overgenomen door het bedrijf Van Straalen De Vries (VSDV).

De belangrijkste reden dat Hessing het transportbedrijf overdraagt aan VSDV is in het belang van de medewerkers van Hessing. Hiermee biedt het bedrijf een beter perspectief op de werkgelegenheid naar de toekomst toe. Daarnaast zegt Hessing met de samenwerking met VSDV de continuïteit en leverbetrouwbaarheid naar haar klanten te kunnen garanderen.

"Van Straalen De Vries is net als Hessing SuperVers een familiebedrijf met dezelfde kernwaardes. VSDV is een logistiek familiebedrijf en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot dé vervoerder van ondernemend Nederland. Het is een bedrijf dat net als wij flexibel en klantgericht is en grote stappen zet in het nastreven van duurzaamheid." Op dit moment lopen de gesprekken over de overname met de Ondernemingsraad.

Voor meer informatie:
www.vsdv.nl  
www.hessingsupervers.nl