Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GrowTech goed van start

Te midden van de energiecrisis, inflatie en andere ongekende uitdagingen is de tuinbouwwereld bijeengekomen voor de nieuwe editie van de GrowTech in Antalya, Turkije. Interessant genoeg is van de energiecrisis in Turkije echter weinig voelbaar, omdat veel telers gebruikmaken van geothermische energie.

Ondanks alles was er een positieve energie voelbaar op de beursvloer op woensdag, beursdag 1. Exposanten en bezoekers spraken hun tevredenheid uit over de manier waarop de beurs van start ging en prezen de manier waarop de stands over de verschillende gangen waren verdeeld. Onze redactie ter plaatse maakte de eerste foto's voor de grote fotoreportage die na de beurs volgt.

Het team van Phormium

Water waar en wanneer je het nodig hebt. Boubker Bouchtaoui, Arjen van Dijk en Erik van der Geest van NPI

Hoewel de markt groeit, zijn grote investeringen er op dit moment nog niet echt. Tegelijkertijd valt op dat het aantal Nederlandse bedrijven groter is dan normaal. Aangezien Turkije de draaischijf is voor de rest van de markt in het Midden-Oosten, kijken Nederlanders met belangstelling naar de Turkse markt, vooral vanwege de energiesituatie in Europa.

Bedrijven en leveranciers die hun producten en diensten tonen, zijn over het algemeen tevreden over de hoeveelheid en de kwaliteit van de bezoekers, die vooral uit het Midden-Oosten, Rusland en Noord-Afrika komen.

Begum, Nasser Montesar en Guillermo Vazquez van AFEPASA

Arjan Nowbahari van Horti XS

Publicatiedatum: