Op haar 22ste startte ze samen met een partner een groothandel in aardappelen, groenten en fruit voor de horeca. Inmiddels is het uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf. In deze nieuwe video op 7DTV vertelt ondernemer Lycke van Boekel over de start, over groei en haar ervaringen als vrouw in een mannenwereld

"Wij zijn wel vrij fanatiek gegaan vanaf moment 1. Ik vind verkoop altijd heel leuk, dus ik vind het heel leuk om te kijken wat het product is en hoe je dat aan moet prijzen. Dan nam ik een grote stapel met flyers mee. En dan ging ik eigenlijk elk restaurant binnen totdat al die flyers op waren. Zo zijn we gestart, met de handel. We hebben ons wel gelijk ingeschreven bij de KVK, maar zodra we dat gedaan hadden zijn we direct gestart."

"Wij hebben best wel een hele concurrerende markt. Wij zijn heel flexibel geweest. Eigenlijk 365 dagen per jaar open. Een chef kon ook bestellen tot midden in de nacht. Als de laatste gast naar huis was, tot 3 uur 's nachts. Wij waren ook heel servicegericht. Wij kwamen echt 1 doosje aardbeien leveren op het moment dat dat nodig was. Als je op dat moment een kok vooruit helpt die dat op dat moment nodig heeft, dan ga je echt samen krachten bundelen", aldus Lycke in de video.

Voor meer informatie:
Boekel AGF Horecagroothandel
De Meerheuvel 8
5221 EA ’s-Hertogenbosch
info@boekelagf.nl
www.boekelagf.nl