Vanaf 20 november wordt één van de hallen op de terreinen van Coöperatie Hoogstraten omgedoopt tot Bar Qatar. De organisatoren willen er een gezellig WK-dorp van maken waarbij voetballiefhebbers de poulewedstrijden op een groot scherm kunnen volgen. "Met een speciale afterwork en een familiedag wil de organisatie er een feest voor jong en oud van maken. En dat kunnen we als Coöperatie Hoogstraten niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het is de ideale gelegenheid om iets te organiseren voor het goede doel", vertelt Eva Vanmarcke van Coöperatie Hoogstraten

"Als bedrijf verankerd in Hoogstraten zijn wij ervan overtuigd dat we een sociale en maatschappelijke rol te vervullen hebben. Zo sponsoren wij onder andere product voor allerlei activiteiten in de ruime omgeving van Hoogstraten en worden er elk jaar verschillende maatschappelijke doelen ondersteund. Op die manier proberen we met al onze producenten en medewerkers verbinding tot stand te brengen en het verschil te maken."

Iedereen die Bar Qatar bezoekt, heeft de mogelijkheid om voor € 1,00 te trappen op een doel met gaten." Deelnemers vergaren op deze manier niet alleen eeuwige roem, maar dragen zo ook bij aan de Kleine Strijders. Een regionale stichting die zich inzet voor projecten in en rondom het ziekenhuis zodat het verblijf voor het gezin van kinderpatiëntjes aangenamer wordt."

Wanneer gaat deze actie door?

  • Woensdag 23/11 – toegang van 18u tot 01u (match: 20u)
  • Zondag 27/11 – toegang van 12u tot 23u (match: 14u) – familiedag
  • Donderdag 01/12 – toegang van 14u tot 01u (match: 16u) – afterwork

Voor meer informatie:
Coöperatie Hoogstraten
Loenhoutseweg 59 
2320 Hoogstraten, België
+32 33 40 02 11
info@hoogstraten.eu  
www.hoogstraten.eu