Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwbouw Oerlemans Plastics feestelijk geopend

Vrijdag 4 november heeft burgemeester Egbert Lichtenberg van de gemeente Altena de nieuwbouw bij Oerlemans Plastics geopend. Het betrokken productie- en bouwteam van het grote project op industrieterrein De Rietdijk was ooggetuige van de mijlpaal. Naast de huidige fabriek van de verpakkingsproducent aan de Industrieweg in Giessen is ruim 8.800 vierkante meters aan extra productie- en kantoorfaciliteiten gerealiseerd.


Burgemeester Lichtenberg zet Oerlemans Plastics letterlijk op de kaart tijdens de opening

De nieuwbouw maakt het mogelijk om te kunnen blijven voldoen aan de verwachte groei en verduurzaming in de markt voor hoogwaardige flexibele kunststof folies en verpakkingen. Oerlemans Plastics is sinds 1972 actief in deze markt en gaat haar capaciteit als producent en kennispartner verder uitbreiden. Het openingsmoment is ook meteen de aftrap van het jubileumjaar, waarin het 50-jarig bestaan wordt gevierd.


Luchtfoto van de nieuwbouw met op de voorgrond de nieuwe extrusiehal van 25 meter hoog

Met deze uitbreiding maakt het bedrijf grote stappen op basis van extrusie-mogelijkheden (het vervaardigen van kunststof folie en verpakking) en biedt dit nieuwe kansen op de nationale en internationale markt. De focus ligt op het maken van barrière verpakkingen, die te recyclen zijn en een duurzamer alternatief qua verpakking bieden voor veel producten uit de foodwereld.

De uitbreiding zorgt voor een verdubbeling in omvang van de huidige locatie op industrieterrein de Rietdijk in Giessen, waar al een drukkerij, confectie, warehouse, kantoor, laboratorium (OTC) en reprocentrum (ORC) zijn gevestigd.

Voor meer informatie:
Oerlemans Packaging
+31 (0)416 358 100
[email protected]  
www.oerlemanspackaging.nl  

Publicatiedatum: