Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tuinbouw Ondernemersprijs zoekt samenwerking met de regio voor Themaprijs

Vanaf 2023 organiseert Tuinbouw Ondernemersprijs de uitreiking van de Tuinbouw Ondernemersprijs steeds in een ander deel van Nederland. Daarbij werkt de organisatie voor de Themaprijs samen met de expertise van de betreffende regio. Met dit initiatief willen ze het bredere perspectief van een veelzijdige sector laten zien.

In 2022 al organiseerde Tuinbouw Ondernemersprijs de uitreiking voor het eerst op een andere locatie. Na jarenlang het evenement op de Keukenhof te hebben gehouden, waren ze dit jaar te gast op de Floriade. Ook organiseerden ze in 2022 voor het eerst een Themaprijs. Met zowel een andere locatie als de toevoeging van de themaprijs, wil de organisatie de invulling van de inmiddels gevestigde Tuinbouw Ondernemersprijs, die al sinds 1986 een begrip in de sector is, verrijken. 

Nieuwe teelten, Nieuwe toepassingen
In 2023 is de keuze gevallen op regio Zuid-Holland, waarbij de Tuinbouw Ondernemersprijs samenwerkt met Greenport West-Holland. Zij hebben een programma op het gebied van biobased – BioBased Greenport West-Holland. De Themaprijs van 2023 is dan ook: ‘Nieuwe teelten, nieuwe toepassingen’. Ondernemers uit heel Nederland komen in aanmerking voor de Themaprijs.

Gezocht: Ondernemers en Frontrunners uit heel Nederland
Nog tot uiterlijk 25 november kunnen bedrijven zichzelf of een ander aanmelden voor de Themaprijs. Gezocht wordt onder meer naar bedrijven die op geheel eigen wijze een nieuwe teelt zijn gestart of een nieuwe toepassing of businessmodel hebben ontwikkeld voor een bestaande teelt.

Publicatiedatum: