Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eerste Spaanse Intense-pruimtomaten weer gearriveerd bij PZ Import

"De Intense-tomaat blijft bij de snijderijen een gewild item"

Tholen - Bij PZ Import zijn vanmorgen de eerste Spaanse Intense-pruimtomaten weer gearriveerd. Op de vraag of dit 'kassa' wordt, gezien de lagere Hollandse productie, antwoordt Paul Zuijderwijk: "Dat weten we aan het einde van het seizoen, maar hoed je voor hetgeen er niet is. Misschien nemen de mensen door de inflatie nu twee in plaats van vier tomaten mee."

Paul levert de Intense-tomaten onder het merk Roxy in de maten M, MP en MM. "Twee keer per week, op maandag en vrijdag, krijg ik auto's binnen. Meestal gaan we door tot week 13, we verwachten weer zo'n beetje dezelfde aantallen als afgelopen jaar. Met name snijderijen hebben altijd veel interesse in de Intense-tomaat, maar buitenlandse klanten bedien ik allemaal via Hollandse exporteurs."

"De Intense-tomaten importeer ik nu al een jaar of dertien en deze tomaten zijn vanwege zijn specifieke kenmerken een leuk product om je mee te onderscheiden op de markt. Door de hogere dichtheid dan andere tomaten behoudt deze tomaat zijn vorm en vruchtsap tijdens het snijden. Daarom is hij erg populair bij horeca en snijderijen, daar gaat uiteindelijk het overgrote deel ook naartoe", besluit Paul. 

Voor meer informatie:
P. Zuijderwijk Import
Maasambacht 11
2676 AW Maasdijk
Tel: 0174-520749
Mob: 06-53372435
info@pzimport.nl