Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meer uitleg over samenwerking in de landbouwketen op symposium 23 november

Onlangs heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) de ‘Leidraad samenwerking landbouwers’ uitgebracht, met daarin belangrijke mogelijkheden voor samenwerking in de landbouwketen. Ondernemers die meer willen weten wat er kan en mag binnen de mededingingsregels, waar de grenzen liggen en hoe samenwerken loont, kunnen deelnemen aan het LNV-symposium ‘Samenwerken in de landbouwketen’ op 23 november.

Doelgroepen voor het symposium van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit zijn producenten, inkopers en toeleveranciers in de landbouwketen. Samenwerken onderling of met ketenpartners biedt kansen om te innoveren, risico’s te verkleinen en ondernemerschap te versterken. Dat is het uitgangspunt van de bijeenkomst, waarin met name ook wordt gekeken naar wat kan binnen de mededingingsregels.

Het symposium wordt gehouden op woensdag 23 november 2022 van 13.00 tot 16.30 uur. Locatie is: De Hooge Schuur – Heerlijkheid Mariënwaerdt Het Klooster 8 in Beesd.

Aanmelden kan tot 15 november. Deelname is gratis, er is plek voor 75 deelnemers. Deelname gaat op volgorde van aanmelding. Klik hier voor aanmelding. Meer informatie over het programma en de sprekers is te vinden in de bijlage die door Glastuinbouw Nederland wordt gedeeld.

Bron: Glastuinbouw Nederland

Publicatiedatum: