Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Local Bounti haalt miljoenen op

Local Bounti Corporation heeft bijna 24 miljoen euro aan financiering opgehaald. Met het geld wil het teeltbedrijf doorgroeien in schaal en haar netwerk met teeltfaciliteiten uitbouwen. De telers rekenen op de eigen Stack & Flow-technologie om de omloopsnelheid van gewassen te verbeteren, de opbrengst te verhogen en de rendabiliteit te verbeteren.

"We zijn blij dat we deze investering kunnen doen met de steun van veel van onze langetermijnaandeelhouders, waaronder ons managementteam," aldus Kathleen Valiasek, CFO van Local Bounti. 

Het bedrijf regelde een private investering in publiek vermogen (PIPE) van € 23,9 mln in het bedrijf, waarbij een aanzienlijke investering afkomstig was van bestaande investeerders, waaronder Fidelity Management & Research Company en BNP Paribas. Onder de voorwaarden van het Aanbod heeft Local Bounti ermee ingestemd om in een onderhandse plaatsing in totaal ongeveer 9,3 mln aandelen van de gewone aandelen van het bedrijf uit te geven en te verkopen tegen een prijs per aandeel van € 2,56, de slotkoers van de gewone aandelen van het bedrijf op 20 oktober 2022.

Voor meer informatie:
Local Bounti
www.localbounti.com

Publicatiedatum: