Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Paskal neemt producent entclips over

Paskal en Tecnografting hebben een overeenkomst getekend om de bedrijven samen te voegen. De overname van Tecnografting past in de groeistrategie van Paskal Group. Paskal wil met de overname haar positie in de veredelingsector versterken. De onderneming verwacht dat de sterke aanwezigheid van Paskal op de markten en haar grote verkoopteam zullen bijdragen tot de verkoop van de producten van Tecnografting.

Paskal group is een fabrikant en verkoper van accessoires voor de kastuinbouw die oplossingen biedt en telers ondersteunt gedurende de gehele levenscyclus van de plant, vanaf de zaadteelt, via het enten van de planten in de kwekerij tot aan het groeiproces in de kas. Onderdeel van de groeistrategie van Paskal is de uitbreiding van de productportefeuille in de doelgerichte sectoren.

Tecnografting srl is een particuliere onderneming, eigendom van en geleid door Giuseppe Stacchiotti, gevestigd in de stad Ancona in Italiƫ, die gespecialiseerd is in de productie en het op de markt brengen van entclips voor de veredelingssector. De producten van het bedrijf worden over de hele wereld verkocht en zijn een bekend merk.

Giuseppe Stacchiotti zal de activiteiten van Tecnografting blijven leiden als onderdeel van de Paskal groep en zal samen met het verkoopteam van Paskal werken aan het versterken en onderhouden van de relatie met de klanten, alsmede aan het ontwikkelen van aanvullende en innovatieve oplossingen voor de veredelingssector.

Voor meer informatie:
Paskal
[email protected] 
paskal-group.com 

 

Publicatiedatum: