Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

80 Acres Farms introduceert aardbeien uit vertical farm

80 Acres Farms, een vertical farm in Ohio, heeft een nieuwe oogst van Strawberry Sparklers aangekondigd, die binnenkort te koop zullen zijn bij retailers in Ohio, Indiana, Kentucky en Tennessee.

De zoete aardbeien worden toegevoegd aan het al bestaande assortiment van salademixen, microgroenten, kruiden, tomaten en komkommers. Ze zijn deze herfst verkrijgbaar bij vestigingen van Dorothy Lane Market en snel daarna ook bij verschillende retailpartners. Consumenten kunnen de aardbeien ook proeven bij bepaalde restaurants, zoals Salazar, Mita's en Goose & Elder in Cincinnati.

"Al jarenlang staan aardbeien in de top van groenten en fruit met de grootste hoeveelheid gewasbeschermingsmiddelen, de zogenaamde 'Dirty Dozen'," zegt medeoprichter en directeur van 80 Acres Farms, Mike Zelkind. "We zijn daarom blij om deze schone, lokaal geteelde aardbeien aan de consument aan te kunnen bieden. De verpakking is ook nog eens volledig recyclebaar."

"We hebben in 2017 met onze Fireworks Tomatoes de retailers en consumenten al laten zien wat we kunnen doen met vruchtgewassen," zegt Tisha Livingston, medeoprichter van 80 Acres Farms en directeur van Infinite Acres. "We hebben een hoge standaard voor onze tomaten en die zijn al vijf jaar lang elk jaar weer volledig uitverkocht. Nu gebruiken we ons eigen teeltsysteem om de lekkerste en meest smaakvolle aardbeien te kunnen oogsten."

"We willen onze klanten blij maken met goede ervaringen tijdens het winkelen," zegt Calvin Mayne, president van Doroty Lane Market. "We verkopen al tientallen jaren groenten en fruit. Toen we het team van 80 Acres Farms voor het eerst ontmoetten en zagen wat zij deden met hun indoor teeltsysteem om lokaal voedzame en smaakvolle producten te telen, waren we erg onder de indruk. We zijn erg blij met hun salades en kruiden en introduceren nu met trots het nieuwste product: lokale aardbeien die net zo goed smaken als in de zomer."

Voor meer informatie:
80 Acres Farms
www.80acresfarms.com

 

Publicatiedatum: