Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tulpin Group opent kantoren in Brucargo en Luik

De Belgische Tulpin Group, gespecialiseerd in logistiek en transport van groenten en fruit aangevoerd per vliegtuig, opent op 1 november twee kantoren, één in Brucargo, Brussel en één in Luik.

Tulpin Group is al 33 jaar aanwezig op de Luchthaven van Oostende en beschikt op Ostend airport over een kantoor naast het FAVV en douane en beschikt over 2 eigen koelcellen van samen 500 m2 alsook een loods van 1500 m2, beiden 'airside'. De afstand van het vliegtuig tot de loods en de koelcellen varieert tussen de 30 en 300 meter. Beide cellen zijn ook uitgerust met een mobiele pre-cooler van BG doors. Daarnaast beschikt Tulpin Group over eigen handling, maar gebruikt ook de bestaande afhandelaars.

"De opening van een kantoor in Brucargo en in Luik is op vraag van de bestaande klanten die in alle luchthavens in België hun vracht willen laten behandelen door Tulpin Group", aldus het bedrijf. 

"De kantoren zullen puur operationeel zijn. Het hoofdkantoor in Oudenburg, West-Vlaanderen blijft alle airports coördineren alsook het transport."

Tulpin Group heeft een sterk ontwikkeld netwerk op het Verenigd Koninkrijk, via zijn zusterbedrijf All-Trade/Ostendfresh, die gekoelde transporten verzorgt met een eigen vloot van 34 koel/vriesopleggers.  Daarnaast worden ook nog charters ingezet. Tulpin Group handelt ook perishables af in Amsterdam, Maastricht en Luxemburg.

Voor meer informatie:
Alain Tulpin
Tulpin Group
Kapellestraat 2A, Bus 6
8460 Oudenburg, België
+32(0) 59 80 66 33
[email protected]         
www.tulpingroup.eu    

Publicatiedatum: