De Canades teler Big Marble Farms heeft de Pik'n'Pak Group van Lacombe, Alberta toegevoegd aan zijn telersnetwerk.

Big Marble Farms heeft onlangs een 5-jarige marketingovereenkomst getekend met Doefs Greenhouses, S4 Greehouses East en Gull VAlley Greenhouses, de drie leden van de Pik'n'Pak Group. 

De Pik'n'Pak Group voegt meer dan 20 hectare teeltgrond toe aan de snel groeiende productiecapaciteit van Big Marble Farms. 10 hectare aan paprika's, maar ook winterteelt van komkommers, mini-komkommers en trostomaten zullen goed passen bij de bestaande mix aan producten die Big Marble Farms reeds levert in de prairies.

Jonathan Schow, VP van Sales & Marketing bi Big Marble Farms, over de nieuwe samenwerking: "We hebben de laatste jaren veel veranderingen gezien binnen de glastuinbouwsector. De koopgewoonte van de consument verandert. Duurzaamheid staat voorop door ons hele land en concurrentie neemt toe. Om deze veranderingen bij te houden, is veel strategische planning, vooruitdenken en groei nodig. De Pik'n'Pak Group bestaat uit uitstekende telers met spannende uitbreidingsplannen voor de toekomst. We zochten naar gelijkgestemde telers die pasten bij onze uitbreidingsplannen en Doef, S4 en Gull Valley zijn de perfecte match."De toevoeging van de Pik'n'Pak Group aan de Big Marble Farmsfamilie zal de aanwezigheid van lokale telers verder versterken door het leveren van lokale producten aan de inwoners in het westen van Canada.

Als één van de grootste kastelers in Canada, goed voor meer dan 100 hectare, levert Big Marble Farms lokale AGF-producten jaarrond aan alle belangrijke retailketens. 

Voor meer informatie: 
Big Marble Farms
www.bigmarble.ca