15 'topstudenten' gezocht die voor 1 dag directeur willen zijn

In de week van 14 tot en met 18 november 2022 krijgen 15 studenten de kans om een directeur in de Food & Flower Industry te adviseren. Zij gaan één dag meelopen en ondertussen moeten zij aan een uitdagende adviesopdracht werken.

Directeur voor 1 dag wordt georganiseerd door Glastuinbouw Nederland, HortiHeroes, HandelGroeit en SeedValley. "Het aantrekken van talent in de Food & Flower industry is nog steeds een uitdaging en vraagt blijvende aandacht," aldus Lenny Dijkshoorn, initiatiefnemer van Directeur voor 1 Dag. "Het bedrijfsleven zit te springen om goede mensen." Directeur voor 1 Dag draagt bij aan het verder versterken van het imago van de AGF- en bloemensector.

Bedrijven enthousiast
Bedrijven zijn volgens Lenny 'erg enthousiast over het evenement'. "Zij stellen graag hun tijd en energie beschikbaar om jong talent te enthousiasmeren voor een carrière in de Food & Flower industry. Bijzonder is ook dat er bedrijven uit verschillende Greenportgebieden in Nederland meedoen."

Deelnemende directeuren komen onder andere van Best Fresh Group, Scelta Inside, Royal Flora Holland, KP Holland, De Groot en Slot, Gipmans, BioVerbeek en Syngenta.

Hoe kunnen studenten zich aanmelden?
Derde- of vierdejaars hbo/wo-studenten kunnen zich aanmelden via de website hortiheroes.com/directeurvoor1dag. Studenten moet er wel snel bij zijn, want er zijn slechts 15 plekken beschikbaar. Aanmelden kan tot 4 november 2022.

Voor meer informatie:
HortiHeroes 
Europa 1
2672 ZX Naaldwijk
info@hortiheroes.com 
www.hortiheroes.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven