Jumbo breidt uit en opende in Oost-Vlaanderen op woensdag 19 oktober de deuren van haar zesde winkel in de provincie, die ondertussen al haar vijfentwintigste winkel in België is. De Jumbo-winkel is gevestigd aan de Dorpsstraat 52 te Stekene. 

De nieuwe Jumbo in Stekene wordt geopend door franchisenemer Pascal Tyberghien, burgemeester van Stekene Stany De Rechter en het team van Jumbo Stekene

De vijfentwintigste Jumbo in België 
De winkel heeft een totaaloppervlakte van zo’n 1600 vierkante meter waar 45 werknemers aan de slag zijn.“Ik ben enorm verheugd met het resultaat”, stelt Pascal Tyberghien, ondernemer van Jumbo Stekene. “Klanten krijgen bij Jumbo Stekene een totaalbeleving aangeboden. Onze winkel bezorgt hen dag na dag verse en smaakvolle producten. Verse traiteurmaaltijden, versbereide pizza’s, gebraden kip of belegde broodjes: klanten uit Stekene kunnen hun hart ophalen aan een breed scala aan heerlijke en gezonde maaltijden."
Jumbo hecht daarnaast veel belang aan een lokaal en Belgisch assortiment. 

Bij binnenkomst worden klanten verrast door een groot versplein met een uitgebreid gamma aan verse groenten en fruit

Boodschappen als totaalbeleving  
Behalve het uitgebreide assortiment aan voedingswaren en non-food, vinden klanten in de nieuwe winkel ook verschillende producten uit het HEMA-assortiment terug, dat mee wisselt met de seizoenen. Op de  bloemenafdeling kunnen klanten uit verschillende boeketten kiezen.

Bij de verskeuken kunnen klanten terecht voor onder meer verse maaltijden, belegde broodjes en eigenbereide pizza’s

Bron: Jumbo