Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AgriFORCE krijgt octrooi voor teeltsysteem

AgriFORCE Growing Systems is erin geslaagd de systemen en technieken die men gebruik in haar eigen teeltfaciliteit te octrooieren. Het gaat om de faciliteit Forcegh+. Het octrooi is getiteld 'Automated Growing Systems' en is afgegeven door de United States Patent and Trademark Office (USPTO). 

Het octrooi is het eerste van een groep octrooiaanvragen in verband met de geautomatiseerde teeltsystemen van het bedrijf, waarbij dit octrooi specifiek betrekking heeft op het onderdeel teeltsysteem, waarmee een reeks planten binnen één systeem kan worden geteeld. AgriFORCE heeft specifieke, datagestuurde teeltstrategieën ontwikkeld die beginnen bij weefselkweek/microvermeerdering en die ertoe leiden dat gewassen hun volledige genetische potentieel bereiken. Gedurende de hele levenscyclus van de plant bieden deze eigen en geïntegreerde systemen duurzame en holistische oplossingen.

"We blijven onze portefeuille van intellectuele eigendom, die de kern vormt van onze strategie, verbeteren en versterken," aldus Ingo Mueller, CEO van AgriFORCE. "Met dit verleende octrooi beschermen we onze innovatieve technologieën en ontwerpen die hogere gewasopbrengsten realiseren door middel van duurzame processen. De toekenning van dit laatste octrooi komt bijzonder gelegen nu we de basis leggen voor de ontwikkeling van de eerste Coachella Campus voor onze eigen en ultramoderne Forcegh+ CEA-faciliteit. Wij geloven dat onze revolutionaire faciliteit in combinatie met onze geavanceerde indoor tuinbouwsystemen de volgende generatie van voedsel- en plantenteelt voor consumenten vertegenwoordigen."

Het Canadese AgriFORCE nam eerder dit jaar Delphy over. 

Voor meer informatie:
AgriFORCE
www.agriforcegs.com

Publicatiedatum: