Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bee Vectoring Technologies wil vertical farmmarkt betreden

Bee Vectoring Technologies International is voor het eerst een verkoopverbintenis in de markt voor gecontroleerde, bedekte teelt aangegaan. Het gaat om een verkoop aan een vertical farm met meerdere locaties in de VS. De telers zullen een betaalde pilot uitvoeren met het BVT-systeem als hulpmiddel voor de productiviteit van gewassen.

"CEA is de toekomst van de tuinbouw, met name voor verse producten", aldus Ian Collinson, Sales Manager bij BVT. "Het verticaal telen van gewassen betekent dat we efficiƫnter kunnen telen met een grotere opbrengst en dichter bij stedelijke centra kunnen zijn waar het grootste deel van deze verse producten wordt geconsumeerd. Het betekent ook dat telers niet langer afhankelijk zijn van weersomstandigheden en dus 365 dagen per jaar kunnen werken met veel minder risico van externe factoren dan bij traditionele vollegrondsteelt."

"BVT zet zich in om telers in alle omstandigheden te helpen", aldus Collinson. "We zijn blij en enthousiast om de groeiende CEA-markt te betreden. Het natuurlijke precisielandbouwsysteem van BVT, dat een OMRI-lijst heeft voor biologisch gebruik, kan de productiviteit van indoortelers helpen door hen te helpen groenten en fruit van betere kwaliteit te telen en consumenten te voorzien van hoogwaardige producten."

Los daarvan kondigt het bedrijf het aftreden aan van Mark Kohler uit de raad van bestuur van het bedrijf, met ingang van 7 oktober 2022. Hij is om persoonlijke redenen afgetreden.

Voor meer informatie:
Bee Vectoring Technologies International Inc.
Tel.: +1 647 660 5119
info@beevt.com
www.beevt.com

Publicatiedatum: