In deze tijd van onzekerheid, hoge energieprijzen, een krappe arbeidsmarkt en inflatie is het zeker in de glastuinbouwsector niet makkelijk. Als ondernemer en kweker moet je snel kunnen schakelen binnen je bedrijf om de bedrijfsvoering gezond te houden. Heb je al nagedacht over hoe je jouw medewerkers bewust maakt van de gevolgen van deze energiecrisis en welke invloed het heeft op jullie bedrijfsvoering? Welke bedreigingen er zijn, of welke kansen je juist nu kunt pakken als organisatie?

In de nieuwe online module 'Verandermanagement glastuinbouw - telen met minder gas' van Inholland leren telers in slechts 5 bijeenkomsten hoe ze succesvolle verandertrajecten als gevolg van de energiecrisis opzetten en uitvoeren. Het gaat hierbij om bedrijfsprocessen en niet om teeltstrategie.

De leeropbrengsten zijn direct toepasbaar in het eigen bedrijf, beloven de organisatoren. Dinsdag 29 november a.s. start online de eerste groep deelnemers. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Handig om te weten: wie zich nu inschrijft én op 1 november a.s. tot € 1.000 euro STAP-budget aanvraagt, kan bij toekenning van de STAP-subsidie een groot deel van de moduleprijs hiermee financieren.

Bekijk hier het programma: https://bit.ly/3g4BlLu