P&M Jansen Transport neemt nieuwe Scania met speciaal nieuw logo in gebruik

Oude kleuren van Van Dijk Delft maken comeback op de Nederlandse wegen

Tholen - Echte AGF'ers zullen de nieuwe Scania G410 van P&M Jansen uit Rotterdam direct herkennen. De trekker is namelijk gespoten in de bekende oude Dijco kleuren, waarmee de oude gloriedagen van Van Dijk Delft weer herleven. Vanaf vandaag rijdt de wagen met chauffeur Anne van der Giesen rond op de Nederlandse wegen, zo meldt Big Truck.


Foto's Niels van Duijvenboden, www.bigtruck.nl 

"We hebben afgelopen zaterdag niet alleen een nieuwe vrachtwagen, maar ook een logo onthuld ter ere van mijn vader die bijna 75 is en door zijn gezondheid niet meer in staat is om te werken. Het logo hebben wij verwerkt in lichtbakjes achter de voorruit van de nieuwe wagen en er zullen binnenkort t-shirts en stickers van verschijnen", vertelt Jeffrey Jansen.

"Mijn vader heeft tot dit jaar nog fulltime op de vrachtwagen gereden. Met dit nieuwe logo zorgen we dat de mensen in de AGF-sector onze vader - Peet Jansen - niet snel zullen vergeten!"

Onlangs plaatsten we op deze site een artikel over P&M. Jansen dat dagelijks met vier auto's op het handelscentrum in Barendrecht rijdt.

Voor meer informatie:
P. & M. Jansen Transport
Kiotoweg 735
3047 BG Rotterdam
Tel.: 06 11 360 560
jeffrey@pmjansen.nl 
www.pmjansen.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven