Heropening van de oudste Spar-winkel van België

Spar Winterslag is een van de oudste Spar-winkels van België en bestaat al meer dan 30 jaar. De winkel was dan ook aan vernieuwing toe. De gevel, parking en inkom werden volledig gerenoveerd en ook binnenin ziet de winkel er volledig anders uit. Zo doet de oude winkelruimte nu dienst als magazijn en werd het oude magazijn omgetoverd tot een modern ingerichte winkel.

Cihan Gungor baat sinds 2021 Spar Winterslag uit en is daarnaast ook de zaakvoerder van Spar Olen. In 2005 nam zijn vader Spar Eindhout over, en intussen baten zijn zus en schoonbroer mee die winkel uit. Het Spar-ondernemen zit bij deze familie dus echt in het bloed. Het team van Cihan telt veel ervaren en trouwe medewerkers, die elke dag klaarstaan om klanten persoonlijk te verwelkomen en met een glimlach te helpen. Daarnaast kan het team rekenen op versterking van een aantal enthousiaste studenten.

Focus op nog ruimer aanbod verse voeding
Na een korte sluiting van 3 weken kunnen de klanten hun nieuwe winkel komen ontdekken vanaf 6 oktober. “In de nieuwe winkelruimte is er plaats voor een nog ruimer en overzichtelijker gepresenteerd assortiment verse producten”, vertelt Cihan. “En we hebben nu ook een beenhouwerij in onze winkel waar onze klanten hun vers vlees kunnen uitkiezen.”

​Spar Winterslag staat eveneens bekend om zijn breed assortiment Italiaanse, Spaanse en Turkse producten. “Ons zuiders assortiment is echt een van de sterke troeven van onze winkel. Onze klanten laten zich graag inspireren door deze zonnige producten”, vertelt Cihan.

Milieubewuste renovatie
Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht Spar veel belang aan duurzaam bouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact. Ook in Spar Winterslag is volop de milieubewuste kaart getrokken. Het nieuwe koelsysteem is veel milieuvriendelijker en stoot 90 % minder CO2 uit dan een traditionele installatie met chemische koelmiddelen. De vrijgekomen warmte van de koeling wordt bovendien gebruikt om de winkel te verwarmen. De frigokasten in de winkel zijn nu bijna allemaal voorzien van deuren en verbruiken zo een pak minder energie.

Tijdens de openingsweek is er een speciale folder met kortingen.

Bron: Colruyt Group


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven