Leon van den Hombergh over integratie Haluco, Frankort&Koning en Nedalpac

"Sterke speler binnen de Dole plc-tak gevormd op de Europese markt"

Tholen - "Na de uiteindelijke goedkeuring door de Europese autoriteiten is er snel doorgepakt om tot een gesmeerd lopende machine te komen die actief is op bijna alle AGF-gebieden van de Europese markt", vertelt Leon van den Hombergh enthousiast.


Vestiging Frankort&Koning Venlo

"Met onze drie vestigingen in Nederland, maar ook met onze verkoop- en sourcingskantoren in Polen en Spanje kunnen we onze brede klantengroep snel en goed bedienen. In hoog tempo weten nationale, maar ook internationale telers en telersgroepen ons te vinden en bekijken we in samenspraak welke afzetstrategie passend is.  Nu al behoren de meeste grote retailers en cateraars in Europa tot onze klantengroep."


Vestiging Haluco Bleiswijk

"We prijzen ons gelukkig met ervaren en gepassioneerde 'fresh professionals' op alle kantoren die de snelle groei van de afgelopen jaren hebben mogelijk gemaakt. Met een omzet die toch al snel richting 500 miljoen gaat dit jaar zijn we niet alleen binnen de Dole- groep een belangrijke speler, maar behoren we ook op de Europese AGF-markt bij de grote partijen."

Voor meer informatie:
Leon van den Hombergh
Frankort & Koning B.V.
+31 (0)77 3897 202
+31 (0)6 5123 8770
l.vdhombergh@frankort.nl    
www.frankort.nl     


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven