Het Packhuys heeft recent de activiteiten van Sixpak uit Eindhoven overgenomen. Sixpak ontwerpt en levert machines en complete verpakkingslijnen voor het efficiënt assembleren en verpakken van maaltijden, maaltijdcomponenten, salades, vlees, vis, kip, tapas, snacks en convenience food.

Ruim 10 jaar is Sixpak in de Benelux actief in de verse voedingsmiddelenindustrie op gebied van doseren, tellen, wegen en robotisering ervan. Het programma bestaat uit de verkoop, installatie, service en onderhoud van de doseermachines van Leonhardt, de weegmachines van ITW Weegtechniek (voorheen Dieter Althaus), de SHEFF Foodpicker, en de Product to Pack Solutions van Sixpak.

Leonhardt en ITW zijn bekende machinebouwers in de voedingsmiddelenindustrie. Zij zijn gedreven door het ontwikkelen van machines voor moeilijk te doseren en af te wegen producten. SHEFF is de nieuwste robot innovatie van Sixpak, het betreft een random bin picker voor de voedingsmiddelenindustrie. Deze fabrikanten komen door deze overname exclusief in de portefeuille van Het Packhuys voor de distributie in de Benelux.

Door deze overname zet Het Packhuys een belangrijke stap in het aanbieden van complete lijnoplossingen. De vraag naar complete geautomatiseerde verpakkingslijnen neemt toe en klanten wensen ontzorgt te worden en hebben hierbij voorkeur voor één aanspreekpunt.

Het bestaande klantenportfolio is inmiddels door Het Packhuys overgenomen en ingelicht. Het Packhuys heeft een uitgebreide service-afdeling met daarin 10 fulltime service engineers.

Het Packhuys is gevestigd in Halsteren, centraal gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen. De showroom biedt de mogelijkheid tot het demonstreren van de verschillende machines uit het portfolio. Ook is er de gelegenheid tot het testen met het doseren en verpakken van de diverse producten.

Voor meer informatie:
Het Packhuys
Vang 19
4661 TX Halsteren  
Tel: +31 (0)166 700215
info@het-packhuys.com
www.het-packhuys.com