Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wasabiteler heeft kas vol gember staan

Gember wordt normaal gesproken geïmporteerd uit Azië. Maar tegenwoordig wordt het ook gekweekt in Westland. Sander van Kampen heeft aan het Galgepad in 's-Gravenzande een kas vol staan. De WOS ging bij hem langs. 

In een recent artikel op dit kanaal vertelde Sander dat hij niet stopt bij wasabi en gember. Hij is van plan nog meer innovatieve glasteelten in de markt te brengen. “Ik verwacht nu dat we volgend jaar wel weer iets nieuws in de markt kunnen gaan testen.” Lees hier het interview terug. 

Publicatiedatum: