BASF Vegetable Seeds organiseert vijf demo's van Nunhems

BASF Vegetable Seeds organiseert van 26 september tot en met 30 september vijf Nunhems-demodagen. De vijf gewassen worden gepresenteerd op vier demovelden: spinazie en sla in
's-Gravenzande, prei, wortel en knolselderij in de buurt van Nunhem. 

Het veredelingsbedrijf heeft gekozen voor een nieuwe aanpak die de mogelijkheid biedt meerdere demo's te bezoeken: proeven met prei, wortel, sla, spinazie en knolselderij. De verkoopspecialisten zijn aanwezig om al de vragen te beantwoorden en de meest recente ontwikkelingen van binnen BASF te tonen.

Wat kan men verwachten?
"We hebben geïnvesteerd in de koppeling van onze gewasdemo's: vier demovelden, vijf gewassen, allemaal  Nunhems. Met deze nieuwe aanpak krijgt men een beter overzicht van alles wat wij te bieden hebben en kunnen gemakkelijk meerdere demo's bezocht worden. En net als vorig jaar kan een afspraak worden ingepland, dat kan zowel live in het demoveld als digitaal", aldus het team van BASF.

De demo's worden opgezet als persoonlijke ontmoetingen met de verkoopspecialisten. Zij laten alles zien over nieuwe markten, nieuwe concepten en betere en sterkere rassen van haar groenten. 

Vijf demo's met unieke nieuwe concepten
"Ze laten alle commerciële en veelbelovende proefrassen zien. Alle demo's hebben hun eigen unieke highlights en laten zien wat BASF doet voor de hele groenteketen."


Flexiton F1: Prei van uniforme kwaliteit, zeer geschikt voor de stuksmarkt

Als eerste: spinazie en sla (demoveld 's-Gravenzande). Tijdens de demodagen kan men de buitenvelden en experimentele kas bezoeken. Er is een rondleiding in het veredelings- en selectieproces van TeenLeaf en het Green Automation System in de experimentele kas. Bezoekers krijgen ook proeven te zien met verschillende teeltsystemen en dichtheden. "Op de buitenvelden is te zien op welke manier BASF bijdraagt aan de mechanische oogst van ijsbergsla. Ten slotte krijgt men de mogelijkheid het single leaf-concept sla en het assortiment van volledig tegen ziekten resistente spinazie te bekijken."


Allyance F1: De nieuwe generatie aantrekkelijke wortels met een hoge resistentie

De worteldemo's (demoveld in de buurt van Nunhem) zijn gericht op de nieuwe rassen Florance F1 en Allyance F1. Bovendien wordt het totale wortelassortiment getoond, met rassen voor elk marktsegment.

Bij de preidemo’s (demoveld nabij Nunhem) laten ze het nieuwe ras Flexiton F1 zien en bespreken ze het 'leek per piece'-concept (prei per stuk).


Dukiz F1: De nieuwe hybride met lange houdbaarheid

Last but not least: knolselderij (demoveld in de buurt van Nunhem). Bij deze demo kunnen bezoekers het assortiment knolselderijhybriden bekijken. "Bovendien worden er oplossingen voor de opslagmarkt onder de aandacht gebracht, met name voor onze rassen Dukiz F1, Markiz F1 en Codex F1."

Voor meer informatie:
BASF Vegetable Seeds
www.nunhems.com/demodays2022 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven