Meteor Systems nieuwe distributiepartner Berg Hortimotive in Canada

Meteor Systems wordt distributiepartner van Berg Hortimotive in Canada. Meteor Systems en Berg Hortimotive hebben hiervoor de krachten gebundeld. Dit zorgt ervoor dat een breed portfolio van interne logistieke oplossingen en diensten beschikbaar is voor de Canadese tuinbouwsector.


Ryan Bento, Account Manager Meteor Systems Canada en Neil Quiring, Algemeen Directeur Meteor Systems Canada

Om aan de veranderende vraag naar internationale tuinbouwtechnologie te voldoen, is de samenwerking met Meteor Systems volgens CEO Marco van der Velden van Berg Hortimotive 'de perfecte match' voor Berg Hortimotive, onderdeel van Royal Brinkman Group. "Het totaalpakket van beide bedrijven biedt Canadese telers een brede nieuwe productlijn met verbeterde interne logistieke oplossingen, lokale voorraad en service."

Meteor Systems heeft een continue groei doorgemaakt en heeft wereldwijd en in Canada in het bijzonder een sterke reputatie opgebouwd, volgens Neil Quiring, algemeen directeur van Meteor Systems in Canada. "Al onze producten zijn ontworpen rond de principes van duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid, het minimaliseren van arbeidskosten en een lage fysieke inspanning. De producten van Berg Hortimotive passen daar perfect in. Het spreekt voor zich dat klanten ook voor het Berg Hortimotive assortiment kunnen rekenen op eerlijk advies, bewezen kwaliteitsproducten, lokale voorraad en reserveonderdelen, concurrerende prijzen en de betrouwbare, snelle service die klanten van ons gewend zijn."

Voor meer informatie:
Berg Hortimotive
info@berghortimotive.com
www.berghortimotive.com

 Meteor Systems Bred
info@meteorsystems.nl 
www.meteorsystems.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven