Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GreenTech van start

Tholen - In de RAI in Amsterdam is de GreenTech gisteren van start gegaan. Of de verwachte 13.000 bezoekers allemaal komen weet natuurlijk niemand, maar vrijwel zonder uitzondering lijkt men ingenomen met de aanloop. Minus China, en allicht ook Rusland en Oekraïne, weten zo'n beetje telers en toeleveranciers uit alle hoeken van de wereld de beurs te vinden.


Bart Bovee, Gertie Romen en Joep Janssen van Limex met de goten & Driver Wasser. De machine is speciaal gemaakt voor NFT goten voor hydroponics. Joep toont ook een driver.

De organisatie kan zich in de handjes knijpen. Vorig jaar was er nog kritiek op een misschien wat geforceerd laten doorgaan van een soort tussenvorm, een GreenTech Live & Online, vanwege toen nog heersende coronatoestanden. Ook leek men zich zogezegd neer te leggen bij het feit dat de oude situatie nu eenmaal niet zou terugkeren. Dat eerste lijkt nu vergeten, en dat tweede eigenlijk ook.


Het team van Royal Brinkman bij de Benomix line. Royal Brinkman heeft de portofolio nu uitgebreid met de Easy Star.

Onze redactie is uiteraard aanwezig voor verslag, stay tuned voor meer!


Het team van CanHub en Green Vault presenteerde samen hun nieuwe Green Vault introductie. Op dit moment zijn er al meer dan 160 verkocht in Amerika en nu voor het eerst wordt dit systeem ook in Europa getoond. De Green Vault is een verdeel / sorteersysteem waarbij de geknipte wiettoppen door middel van lucht worden verdeeld en op gewicht worden gesorteerd. Zo kun je heel precies alles verdelen op partijen van een x aantal gram.

Klasmann-Deilmann liet bezoekers alvast kennis maken met een biologisch afbreekbaar 3D-geprint substraat

Bij West.Nederland een ‘kleine’ innovatie voor de kenner: een speciale koppeling voor sandwichpanelen, waardoor kitten niet meer nodig is

Bij Zantingh was er op dag 1 al de nodige interesse voor de optie om geld te verdienen én te verduurzamen met een elektrische ketel

Metazet FormFlex presenteert een autonoom rijdend platform voor roboticatoepassingen in de kas