Eminent Food is nieuwe afnemer Tomatoworld

In maart dit jaar deed Tomatoworld een oproep dat zij op zoek was naar een nieuwe afnemer. Deze oproep heeft zijn vruchten afgeworpen en inmiddels heeft Tomatoworld een nieuwe afnemer gevonden in Eminent Food. De afname bij Tomatoworld is een aanvulling op het assortiment van Eminent Food.

Tomatoworld is een informatie- en educatiecentrum in Westland dat uitdrukking geeft aan de grote waarde van de Nederlandse glastuinbouwsector, haar wil versterken en toekomstbestendig maken en wil bijdragen aan de wereldvoedseluitdaging. Tomatoworld heeft een fieldlab–kas met 40 verschillende tomaten. De oogst van deze tomaten wordt nu afgenomen door Eminent Food.

Eminent Food is specialist in bijzondere tomaten, pepers, paprika’s en aubergines. Zij zijn de enige in Nederland die de hele keten beheerst. Zij ontwikkelen nieuwe soorten, telen ze en zetten ze in de markt. Allemaal met hun eigen vakmensen. Wat hen bindt, is de passie voor bijzondere groenten en de drive om iedereen daar zo vers mogelijk van te laten genieten.

Voor meer informatie:
Tomatoworld
www.tomatoworld.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven