250 bezoekers op Food Trend Event Willem Dijk AGF

Tholen - Nadat het door Corona lange tijd niet mogelijk was om klanten fysiek te spreken, organiseerde Willem Dijk AGF afgelopen week een Food Trend Event voor haar klanten. Onder een stralend zonnetje presenteerden zo'n vijftien leveranciers hun noviteiten aan het publiek, van gembershotjes tot barbecuegroenten.


Willem en Willem Dijk

Als leveranciers waren onder meer aanwezig: Soupy, Jac van den Oord, Greens&Salads, Bonfait, VersAlert, Hoogesteger, Rational, Zespri, Chiquita, Eminent Food, Peka Kroef, Looye Kwekers, Grensland Zuivel, Ginger Jack, Twepa, Houwers Groep en Schulp Vruchtensappen.


Timon te Koppele en Jaap van Pijkeren van Schulp Vruchtensappen

Zo'n 250 bezoekers waren op het evenement aanwezig, variërend van detaillisten, supermarktondernemers, leveranciers en andere relaties. Ook enkele Duitse klanten gaven acte de présence en werden op deze manier geïnspireerd om hun klanten te verrassen met nieuwe producten en ideeën.


Chris de Jong en Rob Langeveld van GreenS&Salads

Marjon Kranenburg van Willem Dijk AGF blikt dan ook tevreden terug op het Food Trend Event. "Voor ons was het de eerste keer dat we op deze manier een evenement hebben georganiseerd. Het evenement duurde van 16.00 tot 21.00 uur en we hebben een constante aanloop gehad, ook van mensen die er een heel eind voor hebben gereden. Zo blijkt wel dat er echt weer behoefte is om elkaar te ontmoeten. Voor ons is het zeker voor herhaling vatbaar!"


Jan, Marian, Suzanne en Jordy van Fidder AGF uit Emmen met Ton Theunissen van Zespri

Klik hier voor de fotoreportage

Foto's: Corline Boekhout en Daan Sturm

Voor meer informatie:
Willem Dijk AGF 
De Ossenboer 2
7547 SJ Enschede
+31 (0)53 432 58 00
info@willemdijk.nl  
www.willemdijk.nl     


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven