Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grote paprikateler zet vol in op eigen huisvesting voor medewerkers

In de tuinbouw is er een groot tekort aan kwalitatieve huisvesting voor internationale werknemers. 4Evergreen – specialist in duurzaam geteelde paprika’s – werkt hard aan een oplossing voor dit probleem. 

In april zijn zij begonnen met de bouw van 20 studio`s aan de Zoekweg in Steenbergen. In totaal kunnen hier 40 mensen wonen, 2 per studio. Elke studio is voorzien van slaapkamer, badkamer, keuken, woonkamer en buitenterras. Net na de zomer kunnen de eerste bewoners hun intrek nemen.

In mei worden er  op Kapittelland in Hoek van Holland ook 4 studio`s gebouwd waar 2 – 3 personen per studio kunnen wonen. Naar verwachting zijn deze complete studio’s in het najaar bewoonbaar.

“Het bouwen van huisvesting is door wetgeving en gemeentelijke regels vrij lastig. Wij blijven echter strijden en doen er alles aan om de komende jaren meer huisvesting te realiseren voor onze medewerkers," aldus Robert Grootscholte, algemeen directeur 4Evergeen. "Wij investeren graag in onze mensen. Veel van de medewerkers komen van buiten Nederland en hebben een kwalitatieve verblijfplaats met voldoende leefruimte en privacy nodig. Door de tekorten aan huisvesting zijn wij volop bezig met het realiseren van huisvesting." 

Voor meer informatie:
4Evergreen
[email protected] 
www.4evergreen.nl 

Publicatiedatum: