Teler Nico Goossens verkozen tot Antwerpse Jonge Ondernemer 2022

Tholen - Nico Goossens is de Jonge Ondernemer van het jaar in de provincie Antwerpen geworden. De sla- en cressenteler kreeg de erkenning vorige week op de awarduitreiking van de Junior Chamber International, het wereldwijde netwerk voor jonge ondernemers, kortweg JCI. Met deze prijs erkent JCI een ondernemer die op een uitzonderlijke wijze duurzaam onderneemt.

"Natuurlijk is het een prachtige erkenning voor het proces waar we mee bezig zijn met Goni", vertelt Nico van Goni uit Sint-Katelijne-Waver. "Mijn naam wordt overal genoemd, maar eigenlijk is dit een prijs voor het hele team. We werken met twintig man personeel die elke dag alles geven. Alleen daardoor kunnen we doen wat we doen."

De award wil elk jaar een erkenning geven aan een individu die op een uitzonderlijke wijze getuigt van duurzaam ondernemen, maar eigenlijk gaat het, volgens de teler, om het totaalpakket. "Het gaat om meerdere criteria: Duurzaamheid, maar ook maatschappelijke meerwaarde creëren en hoe de samenwerking is met je werknemers. Nu heb ik het geluk gehad dat ik genomineerd werd en als je genomineerd bent, wil je natuurlijk ook winnen. Alleen als je rondkijkt in de sector, en eigenlijk ook daarbuiten, zijn er nog zo veel ondernemers die in aanmerking zouden komen. Ik ben blij dat daar met deze award de spotlight op wordt gezet."

Nico won het van de andere finalisten Arne Schelkens (Gemini) en Dieter Veulemans (Citycubes). Op 19 mei vindt de Vlaamse finale van JCI Jonge Ondernemer van het jaar plaats. Hij neemt het er op tegen de laureaten van de 4 andere provincies. 

Vakblad Primeur portretteerde de teler en zijn bedrijf richting Kerst 2020. Lees dat portret hier terug. 

Voor meer informatie:
Nico Goossens
Goni
Duffelsesteenweg 111 D,
2860 Sint-Katelijne-Waver
0032 15 540 540
info@goni.be 
www.goni.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven