Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Gelder genomineerd voor de Rotterdamse Ondernemersprijs

Van Gelder groente & fruit is genomineerd als één van de drie finalisten voor het winnen van de Rotterdamse Ondernemersprijs 2022. Dit is door wethouder Roos Vermeij (economie) bekend gemaakt tijdens een besloten lunchbijeenkomst op het Stadhuis van Rotterdam. De bedrijven Yource en Ampelmann maken ook kans op de uitverkiezing en zijn net als Van Gelder bedrijven die in de regio floreren.


De genomineerden van de Rotterdamse Ondernemersprijs. Van links naar rechts: Robin Jansen (Yource), wethouder Roos Vermeij, Gerrit van Gelder (Van Gelder groente & fruit) en Jan van der Tempel (Ampelmann)

De groente en fruit groothandel uit Ridderkerk kan met deze nominatie in de voetsporen treden van oud winnaars als Coolblue, Quooker en Schmidt Zeevis. Volgens wethouder Vermeij zijn ambitieus, innovatief en duurzaamheid termen die goed bij het familiebedrijf passen. De Rotterdamse Ondernemersprijs is dé award voor ondernemerschap in de metropool Rotterdam. De prijs is ooit opgezet door de Kamer van Koophandel en de gemeente Rotterdam ter stimulatie van het ondernemerschap in de stad en wordt al meer dan 34 jaar uitgereikt.
 
Algemeen directeur Gerrit van Gelder is erg blij met deze nominatie. "Het is een blijk van erkenning en waardering voor ons bedrijf en alle medewerkers. Een ontzettende eer die we natuurlijk ook te danken hebben aan onze klanten, relaties en leveranciers." Verder geeft deze nominatie Van Gelder veel vertrouwen om verder te gaan op de ingeslagen weg.

"Goed ondernemerschap vormt een voorbeeld voor anderen en draagt bij aan de ontwikkeling van de regio", aldus wethouder Vermeij. De genomineerde ondernemers zijn volgens haar fantastische ambassadeurs voor ondernemend Rotterdam en leveren een sterke bijdrage aan het imago van de regio.

Uit de drie genomineerde bedrijven zal uiteindelijk dé winnaar van de Rotterdamse Ondernemersprijs worden gekozen. De prijs wordt op dinsdag 17 mei uitgereikt tijdens de feestelijke Award Ceremony in de Rotterdamse Citrusveiling. Presentatie van de Award Ceremony is in handen van Fidan Ekiz en burgemeester Aboutaleb reikt de prijs uit.
 
Voor meer informatie:
Van Gelder Groente en Fruit
Krommeweg 10
2988 CB Ridderkerk
Tel: 06 17 94 65 50
[email protected] 
www.vangeldernederland.nl  

Publicatiedatum: