Directeur Bom Group John Meijer met pensioen

Commercieel Directeur bij Bom Group John Meijer zal per 30 juni aanstaande met vervroegd pensioen gaan. John heeft meer dan 37 jaar gewerkt, waarvan de laatste vijf bij Bom Group.

Mede dankzij de inzet van John, onder andere op het gebied van marketing en sales, is Bom Group in de afgelopen jaren gegroeid van een innovatief klein kassenbouwbedrijf met heel veel kennis naar een representatief groot, zichtbaar en innovatief bedrijf wat glastuinbouwprojecten realiseert met de klant en voor de klant. De stappen die de organisatie in de afgelopen jaren heeft kunnen maken zijn zeker een teamprestatie, maar zijn ook absoluut verbonden met de inzet en fysieke zichtbaarheid van John op allerlei plekken in de wereld. Vanuit het uitdragen van de intentie en wens voor samenwerking zijn er relaties ontstaan met diverse partijen en mede vanuit deze gedachtegang is ook de samenwerking van Atrium Agri ontstaan.

“We hebben veel meegemaakt en hele mooie dingen gedaan. Bom Group is een geweldig bedrijf met fantastische gepassioneerde collega’s. Ik ben dankbaar dat ik daar onderdeel van heb mogen zijn en heb mee mogen bouwen aan een bedrijf dat nu overal ter wereld bekend is! Een team dat klaar staat voor de toekomst! Een nieuwe fase breekt aan en daarvoor zijn andere inzichten nodig. Ik ga m’n collega’s zéér missen, maar ga nu echt tijd voor m’n vrouw maken en samen lekker genieten van allerlei dingen die belangrijk voor ons zijn,” aldus John.

In de komende maanden zal er toegewerkt worden naar een afscheid. John zijn laatste “publieke optreden” voor Bom Group zal de GreenTech in Amsterdam zijn van 14 t/m 16 juni aanstaande.

De inhoudelijke werkzaamheden en verantwoordelijkheden zullen overgenomen worden door Rob de Wit (Commercial Manager), Ruben Kalkman (Marketing & Communication) en Mike Vermeij (CEO).

Voor meer informatie:
Bom Group
www.bomgroup.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven