Gerard Flinterman versterkt team Log & Solve

Per 1 april is Gerard Flinterman in dienst getreden bij Klasmann-Deilman Benelux als accountmanager voor Log & Solve. In die hoedanigheid wordt hij medeverantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van het digitale dashboard en de wereldwijde afzet.


Gerard Flinterman, samen met collega Co-Anne Kranenburg van Log & Solve

Tuinbouwachtergrond
Flinterman heeft ruime ervaring opgedaan in de tuinbouw. Als tuinderszoon heeft hij kennis gemaakt met de groenteteelt en in latere jaren heeft hij zich weten te bekwamen in de sierteelt als locatiemanager van twee potplantenkwekerijen in het Westland. Daarnaast heeft Flinterman een belangrijke rol gespeeld bij de digitale ondersteuning van kwekers met hun tracking & tracing, teeltregistratie en auditing. Hij is onder andere verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen van een alternatief milieucertificaat samen met GlobalGAP.

Accountmanager
De functie van Flinterman heeft een internationaal karakter. Gerard wordt mede verantwoordelijk voor de verbreding van de mogelijkheden en de toepassing van het dashboard, gebaseerd op zijn eigen kennis en de input van gebruikers uit verschillende sectoren wereldwijd. In overleg met kwekers bepaalt hij welke Log & Solve versie het best past bij hun teelt en visie.

Digitaal dashboard
Log & Solve maakt teeltregistratie en het bijeen brengen van teeltdata gemakkelijk en geeft dit overzichtelijk weer. Vervolgens wordt het mogelijk om teeltprocessen te optimaliseren op basis van data-gebaseerde teeltinzichten. Ruim 130 kwekers in Nederland en België maken al gebruik van Log & Solve. Het digitale dashboard Log & Solve is voor iedere kweker beschikbaar. 

Voor meer informatie:
Co-Anne Kranenburg
Gerard Flinterman
Klasmann Deilmann
+31 (0)6 13 53 50 54
log.solve@klasmann-deilmann.com 
www.logandsolve.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven