PDI overgenomen door KUBO

Peter Dekker Installaties is overgenomen door de KUBO groep. PDI is al jarenlang de exclusieve scherminstallatieleverancier van KUBO.

Peter Dekker Installaties
Peter Dekker: "Wij doen al jarenlang zaken met KUBO en ervaren deze samenwerking tot nu toe als heel goed. We vertrouwen elkaar voor 100% en kunnen op elkaar rekenen. De medewerkers werken al jaren samen en kunnen lezen en schrijven met elkaar. We waren al jarenlang partners, maar nu geven we elkaar het jawoord. Vorig jaar ging KUBO in zee met NPM Capital om state-of-the-art kasconcepten verder uit te bouwen. Dit heeft ons aan het denken gezet welke stappen wij als bedrijf moeten gaan nemen, waarna we in gesprek zijn gegaan met YEALD om ons hierin te begeleiden. Met deze keuze heeft het bedrijf en haar personeel toekomst."


Peter Dekker, Wouter Kuiper en Jan Vellekoop

KUBO
"PDI zal gewoon PDI blijven," zegt Wouter Kuiper, directeur van de KUBO groep. "PDI heeft een eigen sterke bedrijfscultuur en haar eigen unieke klanten. PDI is net als KUBO een familiebedrijf. Dit willen we behouden voor de toekomst."

De huidige directie blijft op haar post en behoudt een minderheidsbelang in het bedrijf. Vorig jaar heeft KUBO zelf een minderheidsbelang verkocht aan NPM Capital (zelf ook onderdeel van een familiebedrijf).

Voor meer informatie:
KUBO Group
info@kubo.nl
www.kubogroup.nl

 


Peter Dekker Installaties
info@pdinl.com
www.pdinl.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven