JASA Packaging opent tweede kantoor in Noord-Amerika

In reactie op de snel groeiende vraag en vanuit de wens om zich dichter in de buurt van haar klanten te vestigen, opende JASA Packaging onlangs een tweede kantoor in Noord-Amerika. Het familiebedrijf werd 37 jaar geleden in Nederland opgericht en breidde in 2018 internationaal uit. "We openden een kantoor aan de Oostkust van de VS om onze Europese kennis en expertise naar Noord-Amerika te brengen," zegt Joost Somford. En een maand geleden opende het bedrijf een tweede kantoor in Delta, British Colombia. 

Sinds haar entree op de Noord-Amerikaanse markt vier jaar geleden heeft JASA zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van verpakkingslijnen voor kasgroenten en -tomaten. "De kasteelt breidt in rap tempo uit met als resultaat dat de vraag naar onze verpakkingslijnen even hard groeit en onze verwachtingen ruim overtreft," zegt Somford. Vanaf de dag dat haar kantoor in de VS werd geopend, zag het bedrijf een sterke vraag naar flexibele en innovatieve verpakkingslijnen voor kasgroenten, zowel vanuit de Oost- als de Westkust.  

Joost Somford en Sandra Somford-Pannekeet openden recent het tweede JASA-kantoor in Noord-Amerika.

Om haar klanten in Noord-Amerika nog beter van dienst te kunnen zijn, koos JASA voor een locatie aan de Westkust voor haar tweede kantoor. "We kozen voor de regio Delta, in British Columbia, omdat de glastuinbouwsector hier goed ontwikkeld is," vertelt Somford.

In de directe omgeving bevinden zich veel tomaten- en paprikakassen, maar ook de blauwe bessen- en aardbeiensector is er ruim vertegenwoordigd. Binnen het bladgroentesegment werkt het bedrijf samen met de grootste bladgroentetelers in Californië. "Dankzij onze nieuwe locatie in Delta kunnen we niet alleen onze klanten in British Columbia beter bedienen, maar ook onze klanten in Californië. Daarnaast beschikt ook Ontario over een bloeiende glastuinbouwsector en klanten in deze regio kunnen we vanuit beide kantoren bedienen," zegt hij. 

JASA Packaging ontwikkelt complete verpakkingslijnen, van begin tot eind. "We zijn verantwoordelijk voor het ontwerp, ontwikkelen de apparatuur, garanderen dat deze compatibel is en integreren de systemen." Het doel van het bedrijf is om een lijn af te leveren die efficiënt is en innovatieve verpakkingsoplossingen biedt. Sinds de opening van haar Canadese kantoor op 1 februari zag het bedrijf de interesse van zowel klanten in Canada als aan de Amerikaanse Westkust fors toenemen. 

Traylijn voor bladgroenten

Voor meer informatie: 
Joost Somford
JASA Packaging Solutions, Inc.
Tel: +1 804 290 3683
sales@jasapackaging.com
www.jasapackaging.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven