Een vanillestokje kost in de supermarkt toch al gauw 4 of 5 euro. Wat maakt dit dure product zo bijzonder? Gewasspecialist Filip van Noort vertelde er op Radio 1 over in het programma ‘De Nacht van...’. Tegenwoordig komt er ook vanille uit de Nederlandse kas. Beluister het radio-item hier.
Gerelateerde artikelen → Zie meer
-
Inzicht in praktijkomstandigheden voor Canadese en Amerikaanse telers
-
Fossielvrije hoogproductieve slateelt op water
-
"Voorkom virussen met effectieve hygiëneprotocollen"
-
"Een lage luchtbeweging is genoeg om Botrytisproblemen te beperken"
-
Lancering Natuurfenomeen-kalender
-
Aan de slag met biodiversiteit in acht stappen
-
Pilotproject pitloze tafeldruiven in Westlandse teelt
-
Tomatenoogst Almería al ver gevorderd, volumes paprika nemen af
-
Grote Poolse teler: "Teelt bladgroenten op water maakt Polen minder afhankelijk van import"
-
Substraatteelt voor aardbeien in opmars in Mexico