Nederlandse kassenbouwer opent kantoor in VS

Turnkey kassenbouwer Van der Hoeven Horticultural Projects heeft een kantoor in de Verenigde Staten geopend. Bas Duijvestijn gaat het kantoor leiden en verhuist daarvoor naar de VS. 

Het kantoor zal worden gevestigd in New York City. Vanuit dit kantoor zal de kassenbouwer haar klanten en stakeholders in de gehele CEA-waardeketen ondersteunen met een service die zowel het ontwerp, de bouw als het beheer van kasoplossingen omvat.

Bas: "In nauwe samenwerking met haar klanten beoordeelt Van der Hoeven alle relevante aspecten van de projecten vanuit een financieel en duurzaam perspectief. Deze aanpak minimaliseert de voetafdruk van de teelt en garandeert een haalbaar financieel rendement. In de projecten worden de risico’s tot een minimum herleid en worden de teeltoplossingen toekomstbestendig gemaakt door toepassing van de meest geavanceerde technologieën, aangepast aan de behoeften van de klant." 

"Onze missie is om overal onze klanten toe te laten duurzame en smaakvolle producten op de markt te brengen. Met deze stap willen we dichter bij onze klanten en stakeholders staan om nog meer en beter in dialoog te gaan over projecten die gekenmerkt worden door een verantwoorde besluitvorming omtrent de voedselinfrastructuur van morgen", vertelt Michiel Schoenmaeckers, CEO bij Van der Hoeven. "We wensen Bas en zijn team heel veel succes met de opdracht."

Voor meer informatie:
Van der Hoeven Horticultural Projects
Tel: +31 88 262 66 66

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven