Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

IPM Essen schuift op naar januari 2023, wel 'zomerevent' volgend jaar

De grote tuinbouwbeurs IPM Essen gaat in niet door in januari 2022. De beurs stond gepland op 25 tot en met 28 januari, maar de organisatie heeft nu vanwege corona besloten de beurs op te schuiven naar 2023. Wel vindt er in juni een tweedaags alternatief evenement plaats. 

De organisatie biedt standhouders de mogelijkheid om hun registratie mee te nemen naar 2023. Dan worden er geen annuleringskosten gerekend. Om standposities te behouden, is wel deelname van het zomerevent vereist. De organisatie heeft dit evenement bedacht na 'uitvoerig contact met standhouders', waar de wens bleek om in 2022 wel face-to-face bij elkaar te kunnen komen.

IPM Essen staat nu gepland op 24 tot en met 27 januari. Het zomerevent, IPM Summer Edition, vindt plaats op 13 en 14 juni 2022. Het moet een mix van productpresentaties en de mogelijkheid tot netwerken bieden. 

Ook in 2021 ging IPM Essen niet door. De laatste editie werd gehouden in 2020. Foto's van die laatste editie, met techniek en sierteelt hier voor techniek en hier voor sierteelt

Recent werd ook de andere grote Duitse tuinbouwbeurs, Fruit Logistica, afgelast op de oorspronkelijke datum in februari. Die beurs schuift op naar 5-7 april 2022

Voor meer informatie:
IPM Essen 
www.ipm-essen.de

Publicatiedatum: