Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Teun voor één dag directeur bij Plantenkwekerij Gitzels

Diverse studenten krijgen deze weken de kans om voor één dag directeur te zijn. Onder meer bij Royal Brinkman en Syngenta doken de directeuren in spe al op en nu heeft ook Plantenkwekerij Gitzels een deelnemer aan het project van HortiHeroes langs gehad.

Teun Boomaerts, een 25-jarige leergierige en pragmatische student afkomstig uit Brabant, sprong met zijn achtergrond én filmpje het meest in het oog en was de gelukkige, zo valt te lezen in een verslag van Seed Valley.

Teun, wiens ouders een glastuinbouwbedrijf runnen, volgt momenteel de Master Bedrijfskunde op Nyenrode. Daarvoor rondde hij een Engelstalige tuin- en akkerbouwopleiding af. Hij werd gekoppeld aan William Gitzels, de directeur van de plantenkwekerij.


Teun en William. Foto: Seed Valley

Na een kennismaking in de vergaderzaal gingen de mannen de kas in, op de fiets door het enorme kassencomplex in Wervershoof. Teun mag er gelijk even proeven aan het directeurschap. Dave Baas (binnen- en buitendienst) vuurt tijdens de rondleiding namelijk een brandende vraag af op de directeur: hoe zetten we precies die ene order van de klant in ons systeem, zodat het proces voor zowel de klant als voor ons eerlijk en transparant is? En het liefst op een zo efficiënt mogelijke manier, zodat we geen extra boekhouder nodig hebben. Na een kort onderhoud waarin Teun en William hun kennis laten werken, wordt het probleem opgelost.

Lees het hele verslag van de dag hier bij Seed Valley. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven