Voor deze functies zoekt de sector 'eindbazen' onder studenten

Welke specialisten hebben jullie de komende jaren nodig in de sierteelt en voedingstuinbouw? Die vragen kreeg een groep bedrijven en brancheorganisaties voorgelegd door HortiHeroes. Daaruit rolden meerdere profielen die ingevuld moeten worden door potentiële 'supply chain directeuren' en 'eindbazen'.

Aan de hand van de profielen wil HortiHeroes samen met Glastuinbouw Nederland, Handel Groeit, AVAG en World Horti Center HBO- en WO-studenten aantrekken en is speciaal HortiHeroes Students ook opgezet. Een project gerealiseerd met ondersteuning van fonds Colland Arbeidsmarkt en is een samenwerking van bovengenoemde partijen.

Eind 2021 is er een kalender met activiteiten waar HortiHeroes met partners en bedrijven in de keten de doelgroep aan wil trekken. In aansluiting zal in 2022 de eerste versie van een online platform volgen om direct met de doelgroep te testen en door te ontwikkelen.

De genoemde profielen zijn tot stand gekomen in samenwerking met: De profielen zijn tot stand gekomen in samenwerking met: Bom Group, Beekenkamp Group, Bosman Van Zaal, Hoogendoorn, Kind Technologies, Royal Brinkman, Stolze, Florensis, Rijk Zwaan, Dutch Flower Group, Best Fresh, VB en Kekkilä-BVB.  

Bron: HortiHeroes


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven