Eerste paal geslagen voor koel- en vriesopslag Van Acht in Veghel

Maandag werd de eerste paal geslagen van de grote koel- en vriesopslag van Van Acht op Foodpark in Veghel. Daar bouwt het 90 jaar oude familiebedrijf uit Sint-Oedenrode 61.000 vierkante meter aan magazijn.  

Van Acht verzorgt goederenopslag voor een groot aantal bedrijven. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit handelaren, telers, tuinders, importeurs, exporteurs, veilingen, logistieke bedrijven en productiebedrijven. De realisatie van een nieuw logistiek bedrijfsgebouw zorgt voor een flinke uitbreiding van de opslagcapaciteit van Van Acht.

"Op het perceel van 61.972 m2 dat eigendom is van V8 Vastgoed realiseren wij het logistieke bedrijfsgebouw met 43.640 m2 warehouse en 12.229 m2 mezzanine, 1.716 m2 kantoor, buitenruimte voor laden en lossen en parkeerterrein. Ook de installaties waaronder aansluitvoorzieningen, sprinkler- en brandbeveiligingsinstallatie inclusief pompinstallaties en reservoir voor sprinkler, elektrische, verwarmings-, koel- en ventilatie-installaties zijn onderdeel van het project, waarmee wij straks een compleet turnkey gebouw opleveren", vertelt Ben Mulder, manager engineering bij Aan de Stegge Twello.

De oplevering van het logistieke bedrijfsgebouw voor V8 Vastgoed staat gepland voor week 37 van 2022.

Bron: Aan de Stegge


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven