"nieuwe standaard gezet"

Deense cannabiskas heeft alle veiligheidsmaatregelen die er nodig zijn

Begin september was het eindelijk zover: de Deense cannabisteler Stenocare is in formele productie gegaan. Het project startte in 2017 met als plan om medicinale cannabis te verstrekken aan behoeftige patiënten in Denemarken en daarbuiten.

Het bedrijf kreeg als eerste toestemming om medicinale cannabis te kweken, te importeren en te distribueren in Denemarken. Sindsdien is alles in gang gezet om levering van premium kwaliteit te verzekeren en de medicinale cannabisteelt in Denemarken een kick-start te geven, zo deelt Havecon, dat de kas mocht bouwen.

'Nieuwe standaard gezet'
Met de bouw van het project is een nieuwe standaard gezet voor de farma-grade kwaliteit waaraan het project voldoet, volgens Henk Verbakel, CEO van Havecon: ''Samen met Stenocare hebben we een state-of-the-art kweekfaciliteit gecreëerd die meerdere niveaus van redundantie heeft om de veiligheid en uniformiteit voor pesticide-vrije teelt te waarborgen."

In onderstaande video geeft de CEO van Stenocare, Thomas Skovlund Schnegelsberg, een eerste rondleiding en uitleg over enkele van de vele veiligheidsmaatregelen die zijn genomen voor de teelt van medicinale cannabis. In de komende tijd zal Stenocare meer video's over de nieuwe faciliteit publiceren. 

Voor meer informatie:
Havecon 
info@havecon.com
www.havecon.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven