Tuinbouw luncht gezond

Vele tientallen medewerkers van bedrijven uit het Greenport-cluster hebben tijdens de Nationale Groente- en Fruitdag genoten van de Gezondste Lunch. Aanleiding was een oproep van Greenport West-Holland om op 14 oktober extra aandacht te besteden aan gezondheid.

Van 9 tot en met 16 oktober was de Dutch Food Week. De agrarische sector laat dan zien wat voor gezonde, lekkere én duurzame producten we produceren. Greenport West-Holland is een van de initiatiefnemers van DFW, en bedacht voor dit jaar de Gezondste Lunch als invulling voor de Dutch Food Week. Daaraan deden onder meer mee Bloomer Flowers B.V., Kubo BV, Valto, Sion Orchids, DOES, Gemeente Westland, Vilosa en Greenport West-Holland.

Zo kregen ruim 50 medewerkers van plantenkweker Vilosa een lunch bestaand uit een broodje met paddenstoelen, een mini-quiche met tomaat, een wrap met gezonde eiersalade en een verse jus d’orange. De lunch werd verzorgd door Non uit De Lier. Astrid Groenewegen van Vilosa: “Alles vegetarisch en dus met groente in de hoofdrol, maar het viel super goed in de smaak en heeft onze collega’s dus echt verrast hoe lekker groenten kunnen zijn voor de lunch.”

Bron: Greenport West-Holland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven