Familiefeest bij officiële opening locatie Maasdijk Growers United

Op maandag 11 oktober is het nieuwe pand van Growers United in Maasdijk officieel geopend. Voorzitter Jack Groenewegen verrichtte de officiële openingshandeling samen met vader Koos en dochter Indy. Zo werd het pand met hulp van drie generaties officieel geopend.

Jack, Koos en Indy werden bij de openingshandeling geholpen door kinderen van telers. Deze kinderen plantten tijdens het slaan van de eerste paal op 29 mei 2019 zaadjes voor het nieuwe pand. Nu het pand met de logo’s aan de gevel helemaal af is, was het tijd om te oogsten. Samen met de familie Groenewegen onthulden de kinderen bij de hoofdentree een steen met een inscriptie: 'De eerste zaadjes voor dit pand zijn op 29 mei 2019 geplant door: Ralph de Bakker, Indy Groenewegen, Rika en Coco van der Linden, Saar Zwinkels en Twan Zwinkels.'


Van links naar rechts: Rika en Coco van der Linden, Indy Groenewegen, Koos Groenewegen, Jack Groenewegen, Saar Zwinkels en Twan Zwinkels.

Toekomst
Met het nieuwe pand is Growers United voorbereid op de toekomst. Hiermee beschikken men over voldoende verpakkingscapaciteit en flexibiliteit om nu en in de toekomst aan de klantvraag te voldoen. Daarnaast zet de vruchtgroentecoöperatie, met 5 merken, ruim 40 familiebedrijven als lid, circa 600 hectare glas en circa 490 miljoen euro omzet in op de ontwikkeling van de eigen ondernemers met het programma Futureproof. Dit moet continuïteit geven aan de coöperatie. 

Voor meer informatie:
Growers United
www.growersunited.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven