Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nature Fresh Farms verdubbelt bioteelt in Ohio

De Amerikaanse teler Nature Fresh Farms gaat haar biologisch areaal uitbreiden in Ohio. Naast extra kassen komt er ook een nieuw distributiecentrum.

De uitbreiding van het areaal omvat een verdubbeling van het kassenareaal van de huidige 18 ha tot 36 ha, waarbij de toekomstige uitbreiding bestemd zal zijn voor jaarrond biologische teelt. Deze nieuwe kas stelt het bedrijf in staat zijn biologische programma uit te breiden met moderne technieken voor de jaarrond teelt van tomaten en paprika's.

Groeiende vraag
"Deze uitbreiding in de VS is vooral te danken aan de voortdurend groeiende vraag van consumenten naar lokaal geteelde en biologische producten. We willen marktleider zijn in biologische kasproducten en dit zal onze positie versterken," zegt Matt Quiring, directeur verkoop. "We besteden meer ruimte in Ohio om onze klanten beter te kunnen bedienen met een meer consistent smaakvol biologisch aanbod."

Naast de toename van biologische producten zal Nature Fresh Farms ook een distributiemagazijn van 5.574 m2 bouwen op het terrein van Delta, waardoor de logistiek en activiteiten vanuit Ohio worden versterkt. De bouw van het centrum staat gepland voor de zomer van 2022 en de voltooiing voor een jaar later.

Oorspronkelijk werd op de grond in Delta (OH) in 2015 Nature Fresh Farms eerste faciliteit gebouwd, net over de Canadese grens en creƫerden ze meer dan 200 banen. In de afgelopen zes jaar heeft Nature Fresh Farms een snelle groei doorgemaakt die heeft geleid tot deze nieuwe kas en opslaguitbreidingen in Ohio.

Voor meer informatie:
Nature Fresh Farms
+1 (519) 326 1111
info@naturefresh.ca  
www.naturefresh.ca  

Publicatiedatum: