Nieuwe leverancier voor tomatenclips en trossteunen voor Nederland, Canada en Duitsland

Tomatenclips en trosondersteuningen die gemakkelijk te verwerken zijn, een lange levensduur hebben en een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden. Deze Simonetti producten zijn nu beschikbaar voor klanten in Nederland, Canada en Duitsland.

De Italiaanse producent is een exclusieve samenwerking aangegaan met Hortus Supplies International. 

One-stop-shop
Hortus Supplies International is een one-stop-shop die telers alles biedt om hun bloemen, planten en fruit te telen en hun opbrengst te verbeteren. 

"Deze samenwerking is de logische volgende stap na jaren van producttesten en -analyse," vertelt Randor Cena van Hortus Supplies. "De telers die de Simonetti producten hebben gebruikt zijn niet alleen tevreden, ze hebben ook de hele tijd nieuwe orders geplaatst. Deze producten hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding, zijn gemakkelijk om mee te werken en zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal dat een goede UV-bestendigheid biedt. Wat wil je nog meer? Ik ben er trots op dat we deze producten nu voor onze hele klantenkring beschikbaar kunnen maken."

Tomatenclips en trossteunen
Hortus heeft samengewerkt met een selecte groep telers om elk praktisch aspect van deze producten te testen in teelt op schaal. De tomatenclips en trossteunen ondersteunen op dit moment meer dan 500 hectare planten. "De feedback van de telers was positief", weet Randor. "Zij merkten op hoe gemakkelijk de producten te verwerken zijn dankzij het goede klemmechanisme en hoe stevig de clip aan de draad grijpt."

Productspecificaties
De producten zijn gemaakt van 100% zuiver polypropyleen of biologisch afbreekbaar materiaal en zijn verkrijgbaar in vier kleuren: wit, transparant, zwart en terracotta. Aangepaste kleuren zijn een optie voor grotere klanten. Tomatenklemmen zijn verkrijgbaar in de volgende maten: 15 mm, 23 mm en 25 mm.

De Simonetti tomatenclips en trossteunen zijn nu te bestellen door klanten in Nederland, Canada (exclusief Quebec) en Duitsland via hun contactpersoon bij Hortus.

Voor meer informatie: 
Randor Cena
Hortus Supplies International
+31 297 52 49 19
randor@hsibv.com 
www.hsibv.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven