Sla uit vertical farm verpakt in FSC-papieren zakken

De kant-en-klare sla en basilicum van Planet Farms zal binnenkort in vele supermarkten te vinden zijn in de Noord-Italiaanse regio Lombardije. De start-up is gevestigd net buiten Milaan en werd opgericht door de huidige zaakvoerders Luca Travaglini en Daniele Benatoff. Planet Farms, een grote en geavanceerde vertical farm, teelt zo duurzaam mogelijk verse groenten.. Daarom kiest het ook voor verpakkingen uit FSC recyclebaar papier.

De namen van de producten zijn ook makkelijk herkenbaar: Lattugood voor sla, Yummix Piccante, Orientale en Delicato voor slamixen en Basilicooh voor basilicum.

Op de papieren verpakkingen van de sla en aromatische kruiden kan de consument meer lezen over de herkomst van de groenten en over de innovatieve en duurzame methode waarmee ze worden geteeld. "Trouw aan onze doelstelling om geen compromissen te sluiten op het gebied van duurzaamheid, want dat zit in de genen van ons bedrijf, dachten we direct aan een recyclebare verpakking in papier. Met onze keuze voor een ecologisch verantwoord materiaal kunnen we de regels van de visuele impact doorbreken en tegelijkertijd de kwaliteit van het product beschermen", besluiten Luca Travaglini en Daniele Benatoff.

Bron: www.fruitbookmagazine.it.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven