Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aanleg glasvezel op Westlandse bedrijventerreinen komt eraan

Op 30 juni hebben wethouder Leen Snijders van de gemeente Westland en directeur Piet Grootenboer van Delta Fiber Netwerk een convenant ondertekend voor de aanleg van glasvezel op verschillende Westlandse bedrijventerreinen en in de kern Heenweg. Na alle voorbereidingen wordt binnenkort  begonnen met de aanleg van het netwerk.

Delta begint op het bedrijventerrein Teylingen in ‘s-Gravenzande, gaat door op het bedrijventerrein Vlotlaan in Monster om vervolgens verder te gaan in de woonkern Heenweg.  Daarna volgen nog de bedrijventerreinen Planeten in Poeldijk, De Vierde Hoeve/Maasambacht in Maasdijk, De Honsel in Honselersdijk en de Leeweg in Westerlee.

Met deze overeenkomst kan er gestart worden met de daadwerkelijke aanleg. Wethouder Leen Snijders: “Dat er voor onze bedrijven in de gemeente Westland glasvezel wordt gerealiseerd, is een hele goede zaak. Snel internet is immers onontbeerlijk in deze dynamische wereld. En natuurlijk is het mooi dat ook inwoners van Heenweg binnenkort kunnen beschikken over glasvezel.”

Bron: Gemeente Westland

Publicatiedatum: